KVT Lichtmasten logo

 

     
    HOME   •   TOEPASSINGEN   •   PRODUCTEN   •   VEELGESTELDE VRAGEN   •   CONTACT    
   

Veelgestelde vragen

   
   

Zit er een lichtsensor op de lichtmasten?

Op de lichtmasten van ItalTower zit optioneel een lichtsensor. Dit zorgt ervoor dat de lichtmast uit zich zelf aan zal gaan wanneer het donker wordt en op het moment dat het weer licht wordt zal de lichtmast automatisch uit gaan.

Zit er een timer op de lichtmasten voor automatisch starten en stoppen?

Op de lichtmasten van ItalTower zit optioneel een timer. Er kan gekozen worden voor een lichtschakelaar, een dagklok of een week klok. Deze timer zorgt ervoor dat de lichtmast op bepaalde tijden uit- en aan gaat.

Is het mogelijk om de lichtmasten in de bedrijfskleuren te kopen?

U kunt uw lichtmasten bestellen in uw RAL-kleur. Of u nu rood, zwart of geel wilt, voor Koninklijke Van Twist en voor ItalTower is dit geen probleem.

Zit er een alarm op de lichtmasten met een generator wanneer de dieseltank bijna leeg is?

Op het controlepaneel zitten twee alarmen die aangeven wanneer de dieseltank leeg raakt of leeg is. Het eerste alarm gaat af wanneer de tank bijna leeg is. Het tweede alarm zorgt ervoor dat de dieselmotor binnen enkele secondes wordt uitgeschakeld, als de dieseltank na genoeg leeg is. Vervolgens wordt er op het controlepaneel een storing weergegeven waaruit u kunt aflezen wat er aan de hand is.

Wat voor soort LED-verlichting wordt er gebruikt voor de lichten in de lichtmasten?

U kunt kiezen tussen twee soorten LED-verlichting. U kunt kiezen voor normale COB LED-verlichting of u kunt kiezen voor Multi LED-verlichting. Het verschil tussen de twee soorten is vooral te zien in de kleur van de lichten. De COB LED verlichting is geler ten omzicht van de Multi LED verlichting. Wilt u de lichtmast gaan gebruiken bij werkzaamheden? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een lichtmast met wittere lichten (Multi LED).

Wat zijn de afmetingen van de verschillende lichtmasten?

Dit antwoord kunt u gemakkelijk terug vinden in de brochure of in de verschillende datasheets van de lichtmasten. Hierin kunt u alles vinden over de verschillende afmetingen. Bijvoorbeeld hoe groot deze zijn bij gebruik of juist wat de afmetingen zijn wanneer de lichtmasten volledig zijn ingeklapt.   
   
Meer weten? Contact ons!


Onze lichtmasten in de Benelux exclusief geleverd door ons moederbedrijf Koninklijke Van Twist (KVT). Voor informatie en bestellingen kunt u contact opnemen met onze accountmanager Jeffrey Beekman (jbeekman[@]kvt.nl)


JEFFREY BEEKMAN
+31(0)6 - 224 045 15 

   
             
    © Koninklijke Van Twist | Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht | Tel. +31(0)78 - 632 66 00