KVT Lichtmasten logo

 

     
    HOME   •   TOEPASSINGEN   •   PRODUCTEN   •   VEELGESTELDE VRAGEN   •   CONTACT    
         
   

Veelgestelde vragen

   
   

Zit er een lichtsensor op de lichtmasten?


Op de lichtmasten van ItalTower zit optioneel een lichtsensor. Dit zorgt ervoor dat de lichtmast uit zich zelf aan zal gaan wanneer het donker wordt en op het moment dat het weer licht wordt zal de lichtmast automatisch uit gaan.

Zit er een timer op de lichtmasten voor automatisch starten en stoppen?


Op de lichtmasten van ItalTower zit optioneel een timer. Deze timer zorgt ervoor dat de lichtmast op bepaalde tijden uit- en aan gaat. Het is echter wel zo dat de lichtmast dan wel op stroomvoorziening aangesloten dient te zijn in verband met veiligheidsredenen.

Is het mogelijk om de lichtmasten in de bedrijfskleuren te kopen?


U kunt uw lichtmasten bestellen in uw RAL-kleur. Of u nu rood, zwart of geel wilt, voor Koninklijke Van Twist en voor ItalTower is dit geen probleem.

Zit er een alarm op de lichtmasten met een generator wanneer de dieseltank bijna leeg is?


Op het controlepaneel zitten twee alarmen die aangeven wanneer de dieseltank leeg raakt/is. Het eerste alarm gaat af wanneer de tank bijna leeg is. Het tweede alarm zorgt ervoor dat de dieselmotor binnen enkele secondes wordt uitgeschakeld, als de dieseltank bijna leeg is.

Wat voor soort LED-verlichting wordt er gebruikt voor de lichten in de lichtmasten?


U kunt kiezen tussen twee soorten LED-verlichting. U kunt kiezen voor normale LED-verlichting of u kunt kiezen voor optische LED-verlichting.

Wat is het verschil tussen LED-verlichting met optics en LED verlichting COB?


De Ledverlichting met optics heeft een witter- en wijder licht dan de COB LED-verlichting. De LED-verlichting met optics hebben 300 Watt lichten en de COB LED-verlichting hebben 350 Watt lichten. Bij het kopje contact kunt u de datasheet van de LED-verlichting aanvragen.

 Wat voor motoren worden er gebruikt?


Op dit moment gebruikt ItalTower voor uw lichtmast een Kohler LDW702 motor. Het voordeel hiervan voor u is, is dat Koninklijke Van Twist ook de vertegenwoordiger is van Kohler/Lombardini in de Benelux. Hierdoor is de juiste kennis en expertise over deze motoren in huis.

Wat zijn de afmetingen van de verschillende lichtmasten?


Dit antwoord kunt u gemakkelijk terug vinden in de datasheets van de verschillende lichtmasten. Hierin wordt voor duidelijk gemaakt hoe groot deze zijn als ze ingeklapt, dus klaar voor transport en hoe groot zij wanneer zij klaar zijn voor gebruik.

Wat is het geluidsniveau van de lichtmasten met generator?


De lichtmasten met een generator, de Okapi, Astrid en Fenix hebben een geluidsniveau van 61 dB.

   
   
Meer weten? Contact ons!


Onze lichtmasten in de Benelux exclusief geleverd door ons moederbedrijf Koninklijke Van Twist (KVT). Voor informatie en bestellingen kunt u contact opnemen met onze accountmanagers Robbert de Groot (rdgroot[@]kvt-lichtmasten.nl) en Martijn Terlouw (mterlouw[@]kvt-lichtmasten.nl)


MARTIJN TERLOUW   ROBBERT DE GROOT
+31(0)6 - 224 04 515   +31(0)6 - 517 525 75 

Martijn Terlouw en Robbert de groot
   
             
    © Koninklijke Van Twist | Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht | Tel. +31(0)78 - 632 66 00