KVT Lichtmasten logo

 

     
    HOME   •   TOEPASSINGEN   •   PRODUCTEN   •   VEELGESTELDE VRAGEN   •   CONTACT    
 
 
 
   

Toepassingen

   
   
Wanneer heeft u een lichtmast nodig? Denk bijvoorbeeld aan de volgende locaties:

Evenementen/festivals

Heeft u een evenement of festival en heeft u op of rondom het terrein tijdelijke verlichting nodig? Dan zijn de mobiele lichtmasten van ItalTower hier uitermate geschikt voor. U kunt kiezen voor lichtmasten met een generatorset of zonder generatorset. Naast de losse masten, is het nog een mooie optie om de verschillende lichtmasten aan elkaar te koppelen, waardoor u maar één stroomvoorziening nodig heeft in de vorm van een generatorset.

Bouwplaatsen

Om veilig te kunnen werken op de bouwplaatsen is verlichting een pre. Omdat men vaak geen stroom en lantarenpalen heeft op bouwplaatsen zijn de lichtmasten van ItalTower geschikt om te zorgen voor het licht in de duisternis.

Wegenbouw

Om veilig te kunnen werken en om goed zichtbaar te zijn voor het verkeer is verlichting een pre. Bij de wegenbouw zijn er vaak geen stroombronnen en is verlichting vaak ver te zoeken. De lichtmasten van ItalTower zorgen ervoor dat u veilig kan blijven werken en dat u goed zichtbaar bent voor het verkeer. U kunt kiezen uit lichtmasten met een eigen generatorset in de lichtmast of kunt ervoor kiezen om de zogenoemde plug-in lichtmasten te gebruiken en deze aan te sluiten op een generatorset.   
   
Meer weten? Contact ons!


Onze lichtmasten in de Benelux exclusief geleverd door ons moederbedrijf Koninklijke Van Twist (KVT). Voor informatie en bestellingen kunt u contact opnemen met onze accountmanager Jeffrey Beekman (jbeekman[@]kvt.nl)


JEFFREY BEEKMAN
+31(0)6 - 224 045 15 

   
             
    © Koninklijke Van Twist | Adres: Keerweer 62, 3316 KA Dordrecht | Tel. +31(0)78 - 632 66 00